Hari Terbuka PPA platform terbaik bimbing pelajar UMP dalam pengajian - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 4 Oktober– Hari Terbuka Pusat Pengurusan Akademik Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang berlangsung di UMP Kampus Gambang dan UMP Kampus Pekan merupakan platform terbaik buat pelajar untuk mengetahui dan mendapatkan nasihat serta perkhidmatan yang disediakan untuk memudahkan urusan pengajian sepanjang berada di universiti.