Kolaborasi UMP dan GMI dalam program pesisir - UMP, PNC (2019)
Putrajaya, 21 September – Kaloborasi Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan German-Malaysian Institute (GMI) dalam Program Kerjasama Akademik (Pesisir) UMP-GMI sejak lima tahun lalu memberi peluang mahasiswa institusi ini mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Pembuatan) dengan Kepujian dan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan (Elektrikal) dengan Kepujian.