UMP perkenal Program Khas Pemantapan Bakat buat warga kerja - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 17 September- Dalam usaha menyediakan pelan pembangunan bakat yang sistematik, Universiti Malaysia Pahang (UMP) memperkenalkan Program Khas Pemantapan Bakat Pengurusan dan Profesional (Pentadbiran) buat warga kerja universiti ini bagi mengikuti pengajian program Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) secara separuh masa yang ditawarkan mulai sesi akademik 2019/2020.