iMEC-APCOMS 2019 platform terbaik bidang Kejuruteraan Pembuatan dan Industri - Nurrina, Rosli; Nadira Hana, Abdul Hamid (2019)
Seramai 100 peserta dari dalam dan luar negara terutamanya dari Indonesia, Bangladesh dan India telah hadir membentangkan hasil penyelidikan mereka dalam bidang Sistem Pembuatan, Automasi Pembuatan, Bahan dan Proses Pembuatan sempena Persidangan Antarabangsa iMEC-APCOMS 2019 bertemakan ‘Intelligent Engineering & Sustainable Development’ bertempat di Hotel Everly, Putrajaya, Malaysia pada 21 0gos 2019 yang lalu.