Pengiktirafan UMP buat warga cemerlang dan komuniti terima anugerah - UMP, PNC (2019)
Warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang merupakan sebahagian daripada komponen perkhidmatan awam Malaysia perlu lebih kreatif, inovatif dan bijaksana dalam menghasilkan kerja yang berkualiti dengan budaya kecemerlangan dan integriti. Dengan ekosistem korporat dan berautonomi, setiap warga harus lebih bersedia untuk menerima sebarang arus perubahan dalam memantapkan tadbir urus perkhidmatan awam dengan lebih cekap seiring dengan keperluan Revolusi Industri 4.0.