Teruja terima bantuan UMP - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 2 September- Ibu mana yang tidak gembira apabila anak kesayangannya berjaya ditawarkan mengikuti pengajian ke menara gading. Namun, Rohana Rashid, 52, sedikit gusar apabila mengenangkan bayaran yuran pendaftaran serta kenderaan untuk menghantar anaknya bagi mengikuti pengajian Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Projek di Universiti Malaysia Pahang (UMP) di sini.