Kejuruteraan Perniagaan Jerman Kini Di Malaysia - Lee, Khai Loon (2019)
Kejuruteraan Perniagaan merupakan satu cabang baru dalam bidang perniagaan yang ditawarkan Universiti Malaysia Pahang (UMP). Graduan daripada bidang ini bakal menjadi pemimpin dalam bidang kejuruteraan perniagaan melalui integrasi pengetahuan dan kemahiran kejuruteraan perniagaan dalam menginovasi amalan perniagaan. Mereka juga boleh menjadi pakar dalam bidang logistik, rantaian bekalan dan pengeluaran.