Bergerak bersama pacu keupayaan teknikal negara - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 23 Ogos- Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) harus bergerak bersama dalam meningkatkan keupayaan teknikal negara bagi memperkasa bidang pendidikan dan latihan teknikal dan vokasional (TVET) seiring dengan keperluan industri berteknologi tinggi di negara ini.