Luggage record system (LRS) - Ahmad Safuan, Abdul Razak (2010)
Perkhidrnatan penyimpanan barang adalah suatu kemudahan yang disediakan oleh syarikat penyimpanan di stesen bus. Tujuan utama perkhidmatan mi adalah untuk rnenyediakan loker untuk sesiapa yang ingin menyimpan barang, atau sebarang barang yang sesuai yang boleh disimpan sementara waktu. Perkhidmatan mi telah menjadi satu kepentingan kepada pengguna bagi memastikan barangan mereka lebih selamat. Oleh kerana bilangan pengguna dan barangan yang disimpan oleh perkhidmatan mi semakin meningkat, sebuah system diperlukan bagi menguruskan perkhidmatan mi. Oleh sebab itu Luggage Record System telah dibangunkan bagi membatu pengurusan perkhidmatan dan mengkomputerkan segala urusan keija agar lebih teratur dan efektif. Dalam membangunkan perkhidmatan mi, kaedah Rational Unified Process telah digunakan. Sistem mi telah dibangunkan dengan menggunakan perisian Microsoft Visual Basic untuk menghasilkan "interface", bahasa pengaturcaraan dan perisian Microsoft Office Access sebagai struktur menyimpanan data. Perisian Pembaca kad pintar digunakan dalam system mi untuk mernastikan data yang diperlukan dapat diperolehi.