Peserta Fun Walk berjalan sambil kibar jalur gemilang - UMP, PNC (2019)
Pekan, 15 Ogos- Lebih 100 warga kerja Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjayakan program Fun Walk : 1000 Langkah Merdeka dengan berjalan beramai- ramai sambil mengibarkan jalur gemilang sejauh 1.2 kilometer bermula daripada Pusat Aktiviti Pelajar menuju ke Bangunan Canseleri Tun Abdul Razak UMP Pekan.