128 Pegawai Kadet PALAPES UMP Terima Pentauliahan Leftenan Muda - Mohd Azam, Muhamad Akhir (2019)
Johor Bahru, 3 Ogos- Seramai 128 Pegawai Kadet Pasukan Latihan Pegawai Simpanan (PALAPES) Universiti Malaysia Pahang (UMP) daripada perkhidmatan tentera darat, laut dan udara menerima pentauliahan sebagai Pegawai Muda dalam Perkhidmatan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dengan pangkat Leftenan Muda.