Karnival Sukan MASUM melabuhkan tirai, tinggalkan kenangan buat atlet UA - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 03 Ogos – Karnival Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2019 melabuhkan tirai secara rasminya baru-baru ini setelah menamatkan 18 acara yang berlangsung selama dua minggu yang menyaksikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai tuan rumah penganjuran kali ini.