Sinergi UMP dan AKEPT dalam Program Latihan Kepimpinan - UMP, PNC (2019)
Pekan, 1 Ogos- Pihak Akademi Kepimpinan Pengajian Tinggi (AKEPT) memperbanyakkan program libat sama (engagement) dengan semua Universiti Awam terhadap aspek kepimpinan dan apa jua dimensi yang berkaitan dengan tadbir urus dalam melestarikan pengurusan bakat berteraskan kompetensi.