MASUM serlah bakat mahasiswa dalam sukan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 23 Julai- Penganjuran Karnival Sukan Universiti Malaysia (MASUM) bermula 23 Julai 2019 hingga 4 Ogos 2019 ini di Kompleks Sukan UMP Gambang menjadi medan atlet daripada institusi pendidikan tinggi (IPT) mempersiapkan diri ke peringkat antarabangsa.