UMP jalin kerjasama dengan Rajarshi Shahu College of Engineering - UMP, PNC (2019)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan JSPM’s Rajarshi Shahu College of Engineering, Pune India (JSPM’s RSCOE) menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) pada 27 Jun 2019 yang lalu dalam majlis yang berlangsung di Dewan Bankuet UMP kampus Gambang.