UMP tumpuan lebih 4000 atlet Kejohanan MASUM - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 19 Julai – Universiti Malaysia Pahang (UMP) bakal menjadi tumpuan atlet universiti awam dari seluruh negara apabila menjadi tuan rumah Kejohanan Sukan Universiti Malaysia (MASUM) bermula 23 Julai hingga 4 Ogos 2019 ini di Kompleks Sukan UMP Gambang.