ERAS kongsi kepakaran dalam bidang Kejuruteraan Geoteknikal - Safuan, Shariff; Mohd Hashim, Mohd Saad (2019)
Kuantan, 5 Julai – Menyedari kepentingan peranan jurutera pada masa depan, Pusat Kelestarian Sumber Bumi (ERAS) dengan kerjasama Youth Wing of Malaysian Geotechnical Society (YMGS) baru-baru ini menganjurkan Program Kerjaya 2019 “Own Your Future” dalam memberikan pendedahan dan pengetahuan kepada mahasiswa Fakulti Kejuruteraan Awam & Sumber Alam (FKASA) terutamanya kepada mereka yang berada di tahun akhir membuat persiapan melangkah ke alam pekerjaan.