Tiada kompromi terhadap integriti akademik - UMP, PNC (2019)
Pekan, 4 Julai- Tindakan ahli akademik ataupun pelajar yang tidak berintegriti boleh mencemar kesucian bidang pendidikan dan memberi impak terhadap usaha membangunkan modal insan di negara ini.