Perangi ancaman siber - Muhammad Ashraf, Fauzi (2019)
2019-8-4 KEGAGALAN perkakasan rangkaian di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) baru-baru ini yang mengakibatkan beribu-ribu penumpang terkandas adalah suatu tragedi.