UMP bina jaringan antarabangsa dalam Global Classroom - Mohd Shahri, Mohd Akhir (2019)
Pekan, 28 Jun- Landskap pendidikan negara hari ini mengalami sisi transformasi yang pantas seiring dengan perkembangan teknologi yang pesat membangun. Di era melanial ini, kehidupan seharian kita dipengaruhi oleh penggunaan pelbagai gajet dan peranti dalam memudahkan urusan seharian yang kian cepat dan pantas berlalu. Tuntutan masa yang terhad memaksa kita mencari mekanisma yang lebih baik dalam sistem penyampaian dan aktiviti harian.