UMP santuni Anak Yatim dan Asnaf pilih pakaian raya - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan,30 Mei- Seramai 60 kanak-kanak miskin dan anak yatim sekitar Pekan dan Kuantan menerima sumbangan baju raya dalam program Baju Raya Lebaran anjuran Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) bertempat di Pasaraya Mydin, Kuantan.