Program Infaq Ramadan #BPACare Hulur Sumbangan Ceriakan Murid Sekolah - Juliana, Mohd Ali (2019)
Pekan, 24 Mei - Dalam menyemarakkan bulan Ramadan yang penuh keberkatan ini, Bahagian Pemasaran & Pengambilan Pelajar (BPPP) Universiti Malaysia Pahang (UMP) meraikan seramai 44 murid sekolah kurang berkemampuan dan anak yatim yang bersekolah di Sekolah Kebangsaan Serandu Pekan bersempena Majlis Infaq Ramadan & Khatam Al-Quran anjuran sekolah berkenaan.