Pelajar sekolah teruja berbuka puasa dengan mahasiswa UMP dalam kampus - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Pekan, 14 Mei – Teruja untuk berbuka puasa bersama mahasiswa universiti, seramai 41 orang pelajar tahun 6 yang bersekolah di Sekolah Kebangsaan Serandu Pekan bersama fasilitator MyCilik Serandu dan mahasiswa UMP Pekan menyertai program berbuka puasa bertempat di Masjid UMP Pekan baru-baru ini.