Penyelidik UMP hasilkan alat penyedut madu kelulut lebih berkualiti - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 29 Mei– Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghasilkan produk “Sleek Pump” bagi memudahkan kepada pengusaha projek ternakan madu kelulut untuk menyedut madu dengan tidak menjejaskan kualiti madu tersebut.