Kongsi Kegembiraan Alumni UMP bawa anak yatim dan asnaf beli kelengkapan raya - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 25 Mei- Terpancar keriangan buat 110 penerima sumbangan raya berusia 5 hingga 17 tahun dalam kalangan asnaf dan anak yatim apabila berpeluang memilih sendiri pakaian raya dalam program Ziarah Prihatin Aidilfitri Projek Baju Raya yang berlangsung di Pasaraya Hari-Hari hari ini.