Indahnya Ramadan UMP dan Etiqa salur sumbangan - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 25 Mei- Sebanyak RM130,000 disumbangkan pihak Etiqa bagi bantuan zakat mahasiswa Universiti Malaysia Pahang ( UMP) termasuk program komuniti seperti Bantuan Asnaf dan ‘Program Back to School’ pada penghujung tahun ini.