PIMPIN anjur Seminar Amazing Al-Quran - Nor Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 15 April– Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) menganjurkan Seminar Amazing Al-Quran bersempena Hari Nuzul Al-Quran dalam program yang berlangsung di Dewan Tun Fatimah, UMP Gambang sebagai menyemarakkan Festival Ramadan yang telah bermula pada 26 April 2019 sehingga 2 Jun 2019 nanti.