Mahasiswa UMP edar makanan Singgah Sahur di Kotaraya - UMP, PNC (2019)
Kuala Lumpur, 14 Mei- Sebagai menghargai tugas penjawat awam yang berkhidmat pada waktu malam seramai 40 sukarelawan Skuad MyGift Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam kalangan turun padang untuk menemui golongan sasar itu dalam Program SinggahSahur @KL yang bermula jam 12 tengah malam hingga 3 pagi yang bertungkus-lumus menjaga keselamatan orang ramai sepanjang malam.