Mahasiswa UMP imarahkan Ramadan bersama komuniti kampung - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 11 Mei- Dalam menghidupkan penghayatan di bulan Ramadan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Iftar Perdana Mahasiswa dan Masyarakat yang merupakan salah satu program mendekatkan mahasiswa dengan komuniti.