UMP dan Volkswagen metrai kerjasama perkasa bidang Automotif dan TVET - UMP, PNC (2019)
Pekan, 30 April–Universiti teknologi bertaraf lima bintang, Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan jenama automotif terbesar dunia, Volkswagen Group Malaysia (VGM) memetrai Memorandum Persefahaman (MoU) bagi memaknakan kerjasama strategik dua hala.