UMP santuni media dalam boling persahabatan - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 2 Mei- Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus menyantuni pihak media menerusi penganjuran Program Boling Persahabatan UMP-Media 2019 yang berlangsung di pusat beli-belah Megamall Kuantan di sini hari ini yang menyaksikan lebih 100 peserta terdiri daripada pengamal media dan pengurusan universiti bersama agensi luar mengambil bahagian dalam acara Boling yang masuk ke-7 tahun penganjuran.