Projek Kilauan Mutiara STARS BPPA-UMP dedah pengalaman kampus - Mohd Mukhris, Awang; Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Pekan, 20 April – Hasil kolaborasi tiga pihak antara Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama pihak sekolah dan industri menjayakan Projek Kilauan Mutiara STARS memberi peluang pelajar sekolah merasai pengalaman menjadi 'mahasiswa' universiti. Program dikendalikan Kelab InSmartive UMP dan BP Petronas Acetyls Sdn Bhd (BPPA) dengan kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) baru-baru ini.