Lebih 100 koleksi buku milik Allahyarham Prof. Dato’ Dr. Ishak Ismail disimpan di Perpustakaan UMP - UMP, PNC (2019)
Pekan, 25 April- Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) terutamanya mahasiswa Fakulti Pengurusan Industri (FIM) berpeluang mendapatkan buku, jurnal dan naskhah yang boleh dirujuk bagi tujuan pembelajaran apabila terdapat lebih 100 buah buku koleksi milik allahyarham Prof. Dato Dr Ishak Ismail kini disimpan sebagai bahan rujukan di Perpustakaan UMP Pekan dan Gambang.