Agrobank sumbang inisiatif wang saku buat mahasiswa UMP terpilih - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 29 April- Seramai 35 mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumbangan termasuk Inisiatif Wang Saku yang diperkenalkan MyGift UMP bernilai RM 17,500 hasil sumbangan zakat pihak Agrobank dalam usaha meringankan beban masyarakat yang memerlukan terutama di kalangan mahasiswa UMP yang memerlukan. Lebih bertuah mereka turut menerima sumbangan takaful bernilai RM 385,000 sebagai manfaaat Pelan Perlindungan Kemalangan Diri & Khairat Kematian yang diserahkan khusus buat mahasiswa daripada keluarga B40.