Guru Bahasa UMP Hasil Inovasi Rangkul Anugerah - Juwairiah, Osman; Rosjuliana Hidayu, Rosli (Universiti Malaysia Pahang, 2019)
Kuantan, 28 Mac- Hasil kajian dan inovasi seramai empat Guru Bahasa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan (PBMSK) membanggakan apabila membawa pulang tiga pingat emas dan satu perak dalam Pertandingan Innovation, Product Launching and Entreprenuership (INNOPLEN) 2019 yang berlangsung di Politeknik Sultan Haji Ahmad Shah (Polisas) baru-baru ini.