Baca Sebelum Lebur manfaatkan pembaca - Noorul Farina, Arifin (2019)
Kuantan, 23 April– Dalam usaha memupuk budaya membaca dalam kalangan warga kampus, Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Program “Jom Baca Bersama Untuk 10 minit” dengan mengadakan aktiviti Sharing@BookCafe: Baca Sebelum Lebur yang menampilkan Timbalan Ketua Pustakawan, Hajah Siti Aishah Ghani yang mengupas buku-buku kewangan dan pelaburan untuk dikongsi bersama warga universiti.