Mahasiswa UMP kongsi kasih sayang bersama anak yatim - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 13 April – Seramai 19 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan program ‘Spread The Love’ bertempat di Rumah Anak Yatim dan Fakir Miskin Permata Al-Insyirah, Sungai Isap Kuantan baru-baru ini.