Mahasiswa UMP berbakat besar pementasan teater Jalan Yang Kalsom pikat hati penonton - Noor Afiza, Mohd Asmi (2019)
Kuantan,14 April- Persembahan mantap mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dalam pementasan teater 'Jalan Yang Kalsom Sebuah Muzikal' (JYKSM) yang dijayakan seramai 60 orang tenaga produksi daripada Kumpulan Teater Senandika dan Kumpulan Tari Kencana Pawana, Sekreteriat Kebudayaan dan Kesenian UMP berjaya membuatkan hati penonton tersentuh juga menghiburkan.