Penyelidik UMP hasilkan produk krim anti penuaan daripada keratin bulu ayam - UMP, PNC (2019)
Kuantan, 17 April- Penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) iaitu Prof. Madya Dr Arun Gupta daripada Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) berjaya menghasilkan produk penjagaan kulit berjenama Keraglow seperti krim anti penuaan, pelembap, serum, syampu dan rawatan rambut daripada keratin bulu ayam.