Penampilan Khas Dayang Nur Faizah dalam Festival Citra Seni UMP - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 2 April – Festival Citra Seni 2019 anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang bakal berlangsung pada 27 April depan di Kompleks Sukan UMP Gambang bakal menampilkan persembahan khas penyanyi terkenal tanah air, Dayang Nurfaizah.