Briged Siswa 4P Gotong-Royong bersihkan Pantai Leleh - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
Pekan, 15 April – Pengalaman berehat di tepi pantai yang dicemari bekas pembungkus makanan, pinggan dan mangkuk polistirena, cawan dan botol plastik dan lain-lain pastinya menggamit suasana yang tidak menyenangkan.