700 mahasiswa UMP terima makanan sihat secara percuma - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 15 April– Sebanyak 700 bungkus makanan sihat yang mengandungi sandwich, minuman dan buah epal diagihkan kepada mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) sebagai menyokong amalan gaya hidup sihat anjuran Jabatan Hal Ehwal Pelajar & Alumni (JHEPA) dengan kerjasama Institusi Kefeloan UMP (IKUMP) dalam Program CSR : We Love We Share: Take a Break with Healthy Food baru-baru ini.