PIMPIN anjur Bengkel OKU Al-Quran - teknik bahasa isyarat & braille - Nur Sa’adatul Afzan, Jusoh (2019)
Kuantan, 26 Mac – Prihatin dengan nasib golongan orang kurang upaya (OKU), Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) Universiti Malaysia Pahang menganjurkan bengkel khas untuk orang ramai termasuk insan kurang upaya dari segi pendengaran dan penglihatan mempelajari teknik bahasa isyarat dan Braille.