Profiling Program Latihan Kemahiran & Keusahawanan empower ECER Di Daerah Pekan 2018 - Mazita, Mokhtar; Ida Rizyani, Tahir (Universiti Malaysia Pahang, 2018)
Penyelidik mengenalpasti sektor-sektor yang menyumbang kepada pembangunan ekonomi Negeri Pahang dan keperluan tenaga kerja setiap sektor terutamanya di daerah Pekan, Pahang.