Mahasiswa UMP dan Petugas UMPTV timba pengalaman di Media Prima - UMP, PNC (2019)
Kuala Lumpur, 27 Mac – Seramai 30 mahasiswa Kelab Media Massa Universiti Malaysia Pahang (UMP) bersama petugas UMP TV berkunjung ke Media Prima Berhad (MPB) di Sri Pentas Kuala Lumpur bagi menimba pengalaman dan menyaksikan sendiri petugas di belakang tabir dalam bidang penyiaran.