Kolokium PPTI bincang pengurus profesional masa hadapan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Pekan, 27 Mac - Kira-kira seramai 100 pentadbir Universiti Malaysia Pahang (UMP) menghadiri Kolokium Transformasi Pentadbir yang bertajuk “Pengurus Profesional masa Hadapan” anjuran Persatuan Pegawai Tadbir & Ikhtisas (PPTI) dengan kerjasama Jabatan Pendaftar di Dewan Bankuet, Canseleri Tun Abdul Razak baru-baru ini.