Takaful Etiqa agih zakat RM3 juta bantu asnaf - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2019)
TANAH MERAH, 30 Mac (Bernama) - Etika Takaful Berhad menyalurkan sekitar RM3 juta zakat setiap tahun bagi membantu golongan asnaf di seluruh negara di bawah Program Tanggungjawab Korporatnya.