Strategi pembudayaan pembelajaran sepanjang hayat - Amirul, Ahmad (2019)
Kerajaan mengutamakan agenda pembelajaran sepajang hayat (PSH) bagi memastikan masyarakat mendapat peluang pendidikan merentasi peringkat umur latar belakang pendidikan dan lokasi pembelajaran