Kursus Pensijilan Orienteering beri pendedahan kepada pengiat sukan tanah air - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 26 Mac – Buat julung kalinya Pusat Sukan dan Kebudayaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Magnet Edge Orienteering Sport Club (MEOSC) dan Akademik Orienteering Malaysia (AOM) telah menganjurkan Kursus Pensijilan Orienteering Tahap 1 buat pengiat sukan tanah air baru-baru ini.