Karnival Kerjaya UMP tawar lebih 1000 peluang pekerjaan - Nor Salwana, Mohammad Idris (2019)
Kuantan, 29 Mac- Penganjuran Karnival Kerjaya University To Industry Universiti Malaysia Pahang (UMP) bermula 5 hingga 6 April depan bakal menawarkan lebih 1000 peluang pekerjaan dalam program yang berlangsung di Dewan Astaka, UMP Gambang.